Brand

&tradition / Andtradition

Den danske designvirksomhed og lampeproducent, &tradition (Andtradition) blev grundlagt af Martin Kornbek Hansen i København, 2010. Virksomheden forsøger at koble tradition og innovation idet virksomheden arbejder med store skandinaviske designværker, som er enten glemt, eller ikke længere produceres. På den måde vækkes gamle lampedesigns til live, således at de på ny kan påskønnes.

&tradition skiller sig ud fra den internationale designindustri fordi de arbejder sammen med designere, som udfordrer fremstillingsteknikker og materialer.

&tradition er i dag producent af den ikoniske Flowerpot lampe, som succesfuldt har ført an for virksomheden. Man har på den måde sikret, at tidligere ikoner – og symboler, aldrig vil blive glemt igen. Flowerpot pendlen er opkaldt efter den glade Flower Power tid, og er symbol for en periode, som er karakteriseret af ‘peace, love and harmony’. Lampen findes nu i nye farve-varianter, som er opdateret så de passer perfekt i moderne indretninger.

&tradition står også bag den populære og feminine lampe Bulb, hvor lampens glasskærm er formet som en lyspære, hvilket giver et meget råt og enkelt udtryk, blandet med de feminine.

—> Se vores online udvalg af lamper fra &tradition