Stor, flot butik og showroom i København

Besøg os på St. Kongensgade 103

Skab stemning i uderummet i den mørke tid

Kampagne med udendørs belysning hos Spotlight

Få 20% rabat i oktober – og lad vores belysningskonsulent rådgive dig

Den mørke tid er ved at være over os, men du kan forlænge glæden ved haven og terrassen – og sørge for at oplyse din indkørsel, så den byder både dig og gæster velkommen. I hele oktober har vi fokus på udelys og tilbyder 20% rabat.

Kig ind i butikken til en snak – eller kontakt os for at lave en aftale hos dig, så vores belysningskonsulent kan vejlede dig, dér hvor du skal bruge lyset.

Book en gratis aftale – og få besøg af en belysningskonsulent, når du skal vælge nyt udendørs lys.

 

En flot og moderne lampebutik

Besøg vores udstilling

Hos Spotlight ønsker vi at være mere end ‘bare en lampebutik’. Vi vil gerne præsentere både de trendsættende nyheder samt de velkendte og klassiske lamper. Vores udstilling bliver løbende skiftet ud, så du hele tiden kan se et flot udvalg af lamper i forskellige designs og brands.

Samtidig tilbyder vi sparring, rådgivning og vejledning i valg af lys og lamper.

Få professionel vejledning

Erfarne og uddannede medarbejdere i butikken

Alle medarbejdere i vores butik har et indgående kendskab til belysning samt indretning  – og har arbejdet med lyssætning til såvel private som erhverv i mange år. Det betyder, at du kan få kvalificeret hjælp til lige netop din belysningsopgave – uanset om det er en enkelt lampe over spisebordet, belysning i badeværelset eller lyssætning af hele boligen.

Få gratis rådgivning om lys i dit hjem

Bestil en belysningskonsulent

Lad os hjælpe dig med rådgivning om lys – lige dér hvor du skal bruge det.
Hos Spotlight har vi mange års erfaring i at indrette med lys, så du kan skabe den rette stemning – og lyset kan komplimentere din indretning.

Både ude og inde – ved nybyggeri, ombygning samt ændringer i indretningen, er det vigtigt at have belysningen med i overvejelserne!
Dét kan Spotlight hjælpe dig med.

Book en gratis aftale – og få besøg af en belysningskonsulent.