Stor, flot butik og showroom i København

Besøg os på St. Kongensgade 103

Kampagne med udendørs belysning hos SpotlightLige nu i butikken

Fokus på udendørslys i vores lampebutik

Sommeren er over os – og det er tid til dage og aftener udendørs.
Skab den rette stemning i haven, på terrassen eller altanen og benyt ‘ude-rummet’ endnu mere.

Lige nu har vi fokus på udendørsbelysning hos Spotlight, så kom ind i butikken og få rådgivning om belysning af haven eller få gode tips til lyset på din terrasse eller altan. Du kan også bestille en belysningskonsulent til haven.

Skal du bruge nye lamper i sommerhuset?! Så skal du også forbi butikken og se vores store udvalg.

Kom også og se de gode tilbud på vores udstillingslamper.

 

 

 

En flot og moderne lampebutik

Besøg vores udstilling

Hos Spotlight ønsker vi at være mere end ‘bare en lampebutik’. Vi vil gerne præsentere både de trendsættende nyheder samt de velkendte og klassiske lamper. Vores udstilling bliver løbende skiftet ud, så du hele tiden kan se et flot udvalg af lamper i forskellige designs og brands.

Samtidig tilbyder vi sparring, rådgivning og vejledning i valg af lys og lamper.

Fokus på Fritz Hansen i vores lampebutik

Oplev at vi er mere end ‘bare en lampebutik’ – og besøg vores 2. sal indrettet af Fritz Hansen med møbler og lys.
Her kan du se nærmere på både Lightyears og Kaiser Idell lamper i flere flotte varianter og typer.

Republic of FRITZ HANSEN

Republic of Fritz Hansen er et eksklusiv, internationalt designbrand med en tidløs kollektion, der forener verdensberømte klassiske og moderne møbler, lys og tilbehør.
Brandet er grundlagt i Danmark i 1872,  og har en lang tradition for at samarbejde med førende internationale designere. I fælles samarbejde bringes deres visionære koncepter til live.

Lightyears

Lightyears udvikler og producerer lamper i høj kvalitet til det professionelle og private forbrugermarked. I tæt samarbejde med nogle af verdens bedste designere og arkitekter, har Lightyears designet en række moderne lamper, der kombinerer tradition og innovation.

KAISER IDELL™ Designet af by Christian Dell, 1931

Serien af ​​Christian Dell er baseret på en verdens-patenteret drejeled og afspejler originalt Bauhaus design i bedste stil.

Få professionel vejledning

Erfarne og uddannede medarbejdere i butikken

Alle medarbejdere i vores butik har et indgående kendskab til belysning samt indretning  – og har arbejdet med lyssætning til såvel private som erhverv i mange år. Det betyder, at du kan få kvalificeret hjælp til lige netop din belysningsopgave – uanset om det er en enkelt lampe over spisebordet, belysning i badeværelset eller lyssætning af hele boligen.

Udendørslys

Se vores udvalg af flotte lamper til udebrug

I vores butik kan du blive inspireret til, hvordan du kan anvende lys i haven, på terrassen eller i indkørslen. Se vores flotte udvalg af lamper til udendørsbrug, og få en snak med én af vores belysningseksperter for at høre om de mange muligheder for spændende lys til f.eks. haven.